Gratis Leica Fleece Jack bij aankoop Leica Kijker

bannerleicafleece

Zolang de voorraad strekt ofwel op=op! Als u nú een actieproduct (in de vorm van een verrekijker of telescoop) van Leica koopt, krijgt u er geheel gratis een Leica fleece jack bij!

Leica fleece jack
Gedurende de actieperiode van 15 december 2012 t/m 31 maart 2013 ontvangt u GRATIS een origineel Leica fleece jack t.w.v. €129,00 bij aankoop van een Leica Ultravid, Trinovid, Duovid, Televid, Geovid en Magnus kijker. Het Leica fleece jack heeft, speciaal voor natuurliefhebbers, extra grote zakken om een kijker of camera in op te bergen. De binnenvoering zorgt voor een winddichte bescherming waardoor het onder alle weersomstandigheden te gebruiken is.

Indien u in de actieperiode een Leica kijker koopt, heeft u ook de mogelijkheid om een extra Leica fleece jack te bestellen met een reductie van 50% op de standaard verkoopprijs van €129,00.

Actievoorwaarden Leica fleece jack
De actieperiode loopt van 15 december 2012 t/m 31 maart 2013.  Gebruik voor het ontvangen van het gratis Leica fleece jack en het bestellen van een extra jack uitsluitend het speciale aanvraag/bestelformulier formulier.
Het formulier kunt u hier downloaden. Lees deze goed door voordat u het instuurt.

Kijk hieronder voor een overzicht van de deelnemende modellen

Kijkers:

Telescopen:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s