Canon #selfieless cashback actie

#Selfieless
Canon is #selfieless deze winter en deelt dit met de wereld door niet alleen een mooie som geld te doneren aan het Rode Kruis, maar eveneens een interessante cashback actie op touw te zetten. Van 14 november 2016 tot en met 31 januari 2017 ontvang je bij aankoop van een van de 49 geselecteerde actieproducten tot maar liefst €180 cashback, of €250 Canon tegoed!

Hoe werkt het?
Je registreert het actieproduct op www.canon.nl/promoties/winter en upload de aankoopbon. Vervolgens kies je voor Cashback of Canon-tegoed.

Cashback
Wanneer je voor Cashback kiest, wordt het bedrag binnen 30 dagen na goedkeuring van de registratie op je rekening bijgeschreven. Je kunt er echter ook direct voor kiezen een deel van het tegoed aan het Rode Kruis te doneren. Registratie voor de Cashback is mogelijk t/m 15 februari 2017.

Canon Tegoed
Ga je voor het Canon tegoed, dan wordt het bedrag eveneens binnen 30 dagen na goedkeuring van de vervolgaankoop naar je rekening overgemaakt. Let wel: De vervolgaankoop moet een Canon product zijn en zijn aangeschaft bij de retailer waar het eerste actieproduct gekocht is. Bovendien dient er bij registratie van deze vervolgaankoop een kassabon of factuur aan Canon (digitaal) overhandigd te worden. Men kan het tegoed besteden t/m 30 april 2017.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s