Tamron Winter Cashback 2016

tamron-lenzen

Bij Tamron zijn de wintersport plannen al gemaakt en dus wordt het bijna tijd om de koffers te pakken, naar buiten te gaan om te fotograferen en volop te genieten van al dat moois in de prachtige wintermaanden die komen gaan. Om net dat kleine extra zetje te geven, introduceert Tamron nu dan ook, in navolging van de succesvolle zomer cashback, een Winter Cashback promotie voor drie zeer populaire objectieven: de Tamron 16-300mm VC PZD, de Tamron SP 24-70mm VD USD en de Tamron SP 150-600mm VC USD (type A011). Het voordeel kan met deze tijdelijke Winter Cashback promoties tussen 1 november 2016 en 31 januari 2017 oplopen tot wel €100,-.

Tamron 16-300mm €50,- cashback
De EISA award winnende Tamron 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO is een zeer veelzijdig objectief en uitermate geschikt voor iedereen die geen objectieven wil wisselen, maar wel wil profiteren van een zeer groot bereik.

Tamron 24-70mm €70,- cashback
Naast een promotie voor de 16-300mm is er ook een cashback promotie op de Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD. Dit objectief is geschikt voor Full-Frame en APS-C sensor camera’s en is dankzij zijn brandpuntsafstanden op voor veel verschillende soorten fotografie in te zetten.

Tamron 150-600mm €100,- cashback
De EISA- en TIPA award winnende Tamron SP 150-600MM F/5-6.3 Di VC USD (type A011) is een ultra-telezoom, met een brandpuntsafstand van 150 tot 600mm. De creatieve mogelijkheden van tele-opnamen voor serieuze fotografen zijn hiermee nagenoeg grenzeloos, met name voor diegene die zich met natuur-, vogel-, wild- of sportfotografie bezig houden.

Hoe werkt de Cashback?

Voor het ontvangen van de cashback ga je na aankoop van een van bovenstaande Tamron objectieven, naar de online promotiepagina: www.transcontinenta.nl/promoties. Hier kan het aanvraagformulier worden ingevuld en ook staan hier de actievoorwaarden omschreven. Net al bij de voorgaande cashback promoties, stuur je naast het ingevulde aanvraagformulier ook de kassabon en de originele barcode in. Binnen 20 werkdagen wordt het cashback bedrag dan naar u overgemaakt.

Let op: de cashback is uitsluitend geldig voor geselecteerde objectieven die tijdens de promotieperiode van 1 november 2016 en 31 januari 2017 zijn gekocht. Extra informatie en actievoorwaarden kunt u hier vinden.

tamron-wintercashback-advertentie-voorbeeld

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s