Nieuw: het Nikon Lease Programma

nikonprolease

ALTIJD BESCHIKKEN OVER DE NIEUWSTE PROFESSIONELE APPARATUUR VAN NIKON?

Iedere professional wilt graag werken met de beste apparatuur om het optimale eindresultaat te kunnen leveren aan zijn of haar klanten. Echter, het blijven investeren in nieuwe apparatuur blijkt in de praktijk niet altijd mogelijk en wordt vaak uitgesteld.

Bent u NPS-lid bij Nikon en bent u al een jaar of langer geregistreerd bij de Kamer van Koophandel? Dan kunt u met Nikon Pro Lease tegen een aantrekkelijk tarief beschikken over de nieuwste camera’s en objectieven!

Nikon Professional Lease geeft u de keuze uit twee soorten lease; “financial lease” en “full operational lease”. Onbezorgd en altijd up-to-date. Full service, op maat voor een vast bedrag per maand.

FINANCIAL LEASE  Vanaf € 1000 aanschafwaarde (ex. BTW)
Financial lease is kopen op afbetaling. U leent een bepaald bedrag bij de leasemaatschappij en deze betaalt u terug met rente in een termijn (24 of 36 maanden). Na afloop van het contract bent u eigenaar van de apparatuur. Bij financial lease moet u zelf zorgdragen voor verzekering, reparatie(s) en onderhoud. Juridisch gezien is de apparatuur eigendom van de leasemaatschappij. Fiscaal gezien is de camera uw eigendom, mag u de camera in de boeken opnemen, investeringsaftrek opvoeren en de camera afschrijven.

Voorbeeld
Jan wil een Nikon D5 kopen via financial lease. Jan gaat naar een gecertificeerde Nikon Pro dealer en meldt dat hij de camera wil leasen. De leasemaatschappij neemt contact op met Jan om de nodige gegevens op te vragen. Ervan uitgaande dat Jan kredietwaardig is, geeft de leasemaatschappij akkoord en wordt het contract getekend. Jan verlaat de winkel met zijn nieuwe Nikon D5 terwijl de rekening naar de leasemaatschappij gaat. Elke maand betaalt hij een vast bedrag en na de afgesproken termijn (24 of 36 maanden) is Jan eigenaar van de apparatuur.

OPERATIONAL LEASE  Vanaf € 9000 aanschafwaarde (ex. BTW)
Bij operational lease huurt u de apparatuur van de leasemaatschappij inclusief verzekering, onderhoud en reparaties. Operational lease heeft een termijn van 36 maanden. De leasemaatschappij is eigenaar van de apparatuur, u kunt de apparatuur niet in de boeken opnemen. Het maandelijkse leasebedrag mag u wel in de boeken opnemen en de BTW terugvorderen. Het grote voordeel van operational lease is dat u volledig ontzorgd bent. Verzekering, onderhoud en reparaties zijn geregeld. Bij het leasen van een camerabody wordt deze na 18 maanden vervangen door het meest recente model. Onbezorgd en altijd up-to-date.

Voorbeeld
Jan wil een Nikon D5, een D810, een 24-70 en een 70-200 leasen via operational lease. Jan gaat naar een gecertificeerde Nikon Pro dealer en meldt dat hij deze apparatuur wil leasen. De leasemaatschappij neemt contact op met Jan om de nodige gegevens op te vragen. Ervan uitgaande dat Jan kredietwaardig is, geeft de leasemaatschappij akkoord en wordt het contract getekend. Jan verlaat de winkel met zijn nieuwe apparatuur terwijl de rekening naar de leasemaatschappij gaat. Na anderhalf jaar krijgt Jan een mail van de leasemaatschappij dat hij zijn nieuwe camerabody’s kan ophalen bij de dealer. Jan brengt de camerabody’s terug in de originele doos inclusief accessoires en loopt naar buiten met nieuwe camerabody’s. Alleen de camerabody’s worden gewisseld na anderhalf jaar. Elke maand betaalt hij een vast bedrag en na 36 maanden levert Jan de apparatuur weer in bij de dealer en start een nieuwe termijn met nieuwe apparatuur.

ONBEZORGD
U hoeft zich geen zorgen te maken over de verzekering, onderhoud en reparaties, operational lease biedt u full service
U hoeft zich geen zorgen te maken dat een leasepakket niet bij u past, een leasepakket stellen we samen op maat
U hoeft zich geen zorgen te maken over het in één keer aanschaffen van nieuwe apparatuur, u betaalt een vast bedrag per maand

ALTIJD UP-TO-DATE
U bent altijd up-to-date. Een leasetermijn is 24 of 36 maanden.
Komt er een nieuw model uit? Geen zorgen, bij operational lease is worden bodies na 18 maanden gewisseld.

FULL SERVICE
Bij operational lease is het pakket inclusief verzekering, onderhoud en reparaties. Wordt uw apparatuur gestolen, dan bent u verzekerd. Is er een defect aan uw apparatuur, dan wordt deze kosteloos gerepareerd.

OP MAAT
U kunt zelf een pakket samenstellen. U zou bijvoorbeeld graag een D5 willen leasen met een 70-200mm objectief, dan maken wij voor u een leasepakket met deze producten. Nikon biedt financial en operational lease.

VAST BEDRAG PER MAAND
U weet EXACT waar u financieel aan toe bent.

OPERATIONAL LEASE PRODUCTEN

D5 body

D500 body

D810 body

AF-S 14-24mm f/2.8 G ED

AF-S 17-35mm f/2.8 D ED

AF-S 16-35mm f/4.0 G ED VR

AF-S 24-70mm f/2.8 G ED

AF-S 24-70mm f/2.8 E ED VR 

AF-S 24-120mm f/4.0 G ED VR

AF-S 70-200mm f/2.8 G IF ED VR II

AF-S 24mm f/1.4 G ED

AF-S 35mm f/1.4 G

AF-S 50mm f/1.4 G

AF-S 58mm f/1.4 G

AF-S 85mm f/1.4 G

AF-S Micro 60mm f/2.8 G

AF-S Micro 105mm f/2.8 G VR 

PC-E 24mm f/3.5 D ED

PC-E 45mm f/2.8 D ED 

PC-E 85mm f/2.8 D

AF-S 200-400mm f/4.0 G IF ED VR Versie II

AF-S 200mm f/2.0 G IF ED VR Versie II 

AF-S 300mm f/2.8 G IF ED VR Versie II 

AF-S 300mm f/4.0 E PF ED VR

AF-S 400mm f/2.8 E FL ED VR

AF-S 500mm f/4.0 E FL ED VR 

AF-S 600mm f/4.0 E FL ED VR

AF-S 800mm f/5.6 E FL ED VR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s