Nieuw: Nikon 1 J4 & AF-S 18-300 f/3.5–6.3G ED VR

Nikon1j4

Met een krachtige combinatie van bekroonde technologie, een buitengewone snelheid en een probleemloze bediening laat de Nikon 1 J4 niets aan het toeval over waardoor deze camera perfect is voor fotografen die belangrijke momenten niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Of u nu de eerste stapjes van uw kind, uw beweeglijke huisdier of de explosieve actie van een fotofinish wilt vastleggen, deze uitzonderlijk snelle systeemcamera legt de snelste momenten met uiterste precisie vast.

Ongelooflijke snelheid
De camera is sneller dan een Spiegelreflexcamera en biedt zeer hoge continu-opnamesnelheden tot 20 bps met continue autofocus, zelfs in RAW. Wilt u nog snellere actie vastleggen dan is het zelfs mogelijk om opnamen te maken met een snelheid van 60 bps waarbij de scherpstelling wordt vastgehouden van het eerste beeld.

Altijd raak!
Alle Nikon 1 altijd raak technieken bieden snelle en makkelijke manieren om altijd de beste opname te maken. De speciale stand Beste moment vastleggen beschikt nu ook over Nikon’s nieuwe functie Actieve selectie, die in minder dan een seconde tot 20 opnamen van volledige resolutie buffertzodat u achteraf kunt kiezen welke opname bewaard moet blijven.

Ga aan de slag met film
De Nikon 1 J4 is een slimme keus om probleemloos te filmen: de camera maakt vloeiende actiefilmopnamen in Full HD en is voorzien van interessante filmstanden waarmee u met gemak een vleugje filmmagie toevoegt. Net als met alle andere Nikon 1-camera’s kunt u tijdens het filmen met de Nikon 1 J4 hogeresolutiefoto’s maken door op de ontspanknop te drukken tijdens het filmen.

Ingebouwde Wi-Fi
Deel snel en gemakkelijk Nikon 1-opnamen van hoge kwaliteit of bedien uw camera op afstand.

Adviesprijs: € 629,- voor de 1 J4 + 10-30 PD en wordt juni 2014 op de markt verwacht.

Schermafbeelding 2014-04-10 om 10.17.48

Het krachtige nieuwe DX-formaat NIKKOR-zoomobjectief van 18-300 mm is een verrassend compact objectief om overal mee naartoe te nemen, met een veelzijdig bereik van groothoek tot supertele. Omdat dit objectief een zeer groot zoombereik heeft (equivalent met 27-450 mm in FX-formaat), is het een geweldig allroundobjectief voor fotografen die licht willen reizen en met verschillende perspectieven willen fotograferen zonder van objectief te wisselen. Dit objectief is perfect voor algemene reisfoto’s en voor sport- en natuurfotografie.

Belangrijkste kenmerken:

DX-formaat objectief met 16,7x zoom: met een zoombereik van 18-300 mm (FX-/ kleinbeeldequivalent: 27-450 mm). Biedt een zeer veelzijdige dekking van groothoek tot supertele.

Compacte bouw: het perfecte allroundobjectief om mee rond te trekken, voor algemene reisfoto’s en voor sport- of natuurfotografie. Heeft een verrassend compact en licht ontwerp voor een krachtig objectief met deze reikwijdte.

Hoge optische prestaties: drie elementen van ED-glas (extra lage dispersie) en drie asferische lenselementen zorgen voor een hoge resolutie en een scherp contrast, terwijl de meeste vormen van chromatische aberratie en kleurverspreiding (dispersie) tot een minimum worden beperkt.

Vibratiereductiesysteem (VR): minimaliseert de effecten van cameratrilling, zodat u opnamen kunt maken met sluitertijden die tot vier stops langer zijn. Het VR-systeem heeft een stille werking, zelfs tijdens het filmen.

SWM (Silent Wave Motor): voor een snelle en fluisterstille autofocus. Zoomvergrendeling: zet het objectief vast wanneer het niet in gebruik is. Weerbestendige vatting 

Adviesprijs: € 799,-
Wordt verwacht: 24 april 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s