Nieuwe Panasonic LUMIX Modellen 2014

Panasonic heeft hun LUMIX-serie uitgebreid met een paar nieuwe modellen: LUMIX SZ8, LZ40, TZ55 en de TZ60.

sz8

LUMIX SZ8
De LUMIX SZ8 is een stijlvolle, compacte camera waarmee je eenvoudig de mooiste foto’s maakt en deelt. De LUMIX SZ8 heeft Wi-Fi waarmee je snel en gemakkelijk foto’s met vrienden en familie kunt delen. Maar Wi-Fi heeft meer te bieden dan alleen het delen van foto’s, zo kan je ook op afstand via je smartphone of tablet de camera bedienen voor nog meer creativiteit. De LUMIX SZ8 is erg compact maar biedt toch 12x optische zoom en een groot en helder 3” LCD scherm. Met behulp van iA mode (Intelligent Auto) evenals HDR-mode (High Dynamic Range) maakt ook de meest onervaren gebruiker de mooiste foto’s. Wil je experimenteren en je creativiteit tonen dan biedt het grote scala aan creatieve filters uitkomst. De LUMIX SZ8, een leuke en veelzijdige camera voor de beginnende fotograaf.

Leverbaar: maart 2014
Advies verkoop: € 159,-

lz40

LUMIX LZ40
De LUMIX LZ40 is een camera met een professionele look en feel maar daarentegen gemakkelijk in gebruik. Voor de beginnende fotograaf beschikt de camera over de iA mode (Intelligent Auto) evenals HDR-mode (High Dynamic Range), panorama en creatieve filters die hem of haar in staat stelt eenvoudig de mooiste foto’s te maken. De meer ervaren fotograaf komt aan zijn trekken met de P/S/A-M modus. Laat je creativiteit de vrije loop met de LUMIX LZ40, een bridgecamera met maar liefst 42x optische zoom en 22mm groothoek.

Leverbaar: maart 2014
Advies verkoop: € 249,-

tz55

LUMIX TZ55
De LUMIX TZ55 is een erg complete en gebruiksvriendelijke camera die je veel vrijheid en plezier geeft met talloze creatieve mogelijkheden. Zo beschikt de LUMIX TZ55 over een 180 graden kantelbaar scherm, ideaal voor het nemen van een Selfie. Maar ook in andere situaties zal de camera je zeker niet in de steek laten dankzij 24mm groothoek en krachtige 20x optische zoom. Met Wi-Fi kan je niet alleen snel de mooiste en leukste foto’s delen, je kan er de camera ook op afstand mee bedienen via je smartphone of tablet. Om je waardevolle en mooiste herinneringen niet te verliezen beschikt deze camera over instant transfer welke de foto’s direct naar je pc stuurt tijdens het opladen. De LUMIX TZ55 is de ideale reisgenoot.

Leverbaar: april 2014
Advies verkoop: € 249,-

tz60

LUMIX TZ60
Panasonic, grondlegger van de zeer succesvolle en populaire traveller camera, introduceert de LUMIX TZ60. De LUMIX TZ60 is de ideale camera voor de gebruiker met bovengemiddelde fotografische kennis. Om deze in zijn behoefte te voorzien is de camera uitgerust met een LVF, welke ideaal is voor het fotograferen van bewegende beelden en in tele stand. Om het perfecte moment vast te leggen is het belangrijk om intuïtief te kunnen fotograferen vandaar dat de camera is uitgerust met een manuele control ring. De LUMIX TZ60 garandeert hoogwaardige beeldkwaliteit met de 18.1 megapixel high sensitivity MOS sensor en Venus Engine. Je legt ze daarnaast in de best mogelijke kwaliteit vast, dankzij de 24mm ultra groothoek LEICA lens, het summum onder de lenzen met maar liefst 30x optische zoom. Om je creativiteit en expressie nog meer kracht bij te zetten is de camera voorzien van Wi-Fi en NFC, wat remote shooting en delen van de gemaakte beelden mogelijk maakt. De Panasonic LUMIX TZ60 is de meest geavanceerde premium traveller camera ooit!

Leverbaar: maart 2014
Advies verkoop: € 449,-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s