Nieuwe Nikon Coolpixen

Nikon-Coolpix-S6800-S5300-S3600-L30-cameras-announcement

Nikon Europe kondigt vandaag nieuwe COOLPIX compactcamera’s met o.a. Wi-Fi in het COOLPIX-assortiment aan.

s6800

De Nikon COOLPIX S6800: om speciale momenten te delen
Met de COOLPIX S6800 kunnen speciale momenten heel eenvoudig worden gedeeld, aangezien foto’s via de ingebouwde Wi-Fi rechtstreeks kunnen worden geüpload naar tablets, smartphones of andere smartapparaten. Dankzij de geïntegreerde Wi-Fi kunnen smartapparaten gebruikt worden als afstandsbediening om zo heel gemakkelijk zelfportretten te maken. De slanke body van deze prachtig vormgegeven camera bevat een krachtige 12x optische zoom en tot 24x Dynamic Fine Zoom, zodat u altijd dicht bij de actie kunt komen.

De COOLPIX S6800 is naar verwachting verkrijgbaar vanaf 13 februari in vier kleuren, zwart, rood, wit en roze, voor een consumentenadviesprijs van € 219, –.

s5300

De Nikon COOLPIX S5300: ontworpen om beelden te delen in stijl
Foto’s delen op sociale media is heel gemakkelijk met de ingebouwde Wi-Fi van de slanke en stijlvolle 16-megapixel COOLPIX S5300. Maak moeiteloos close-ups met het groothoekobjectief (25-200 mm) met 8x optische zoom en tot 16x Dynamic Fine Zoom, en bekijk ze op de grote heldere lcd-monitor van 7,5 cm/3,0 inch, zelfs in fel zonlicht.

De COOLPIX S5300 is naar verwachting verkrijgbaar vanaf 6 februari in twee kleuren, zwart en paars, voor een consumentenadviesprijs van € 179, –.

s3600

De Nikon COOLPIX S3600: scherpe foto’s in een stijlvol ontwerp
De COOLPIX S3600 is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een kleine camera die past bij hun levensstijl. Deze stijlvolle compactcamera biedt 20 megapixels in een platte body boordevol functies om altijd prachtige opnamen te maken.

Dankzij 8x optische zoom (25-200 mm) met tot 16x Dynamic Fine Zoom* kan men dicht bij de actie komen, terwijl met een uitgebreid retoucheermenu leuke effecten zijn toe te passen zoals Glamour- retouchering om ervoor te zorgen dat iedereen er mooi opstaat. Automatische onderwerpselectie optimaliseert de instellingen, zodat gebruikers zich kunnen concentreren op het kadreren van foto’s, waarbij VR met lens-shift het effect van cameratrilling tegengaat en zo scherpere beelden produceert.

De COOLPIX S3600 is naar verwachting verkrijgbaar vanaf 6 februari in zes trendy varianten: blauw, rood, zwart, zilver, roze en roze met een lijnpatroon, voor een consumentenadviesprijs van € 139,-.

s2800

De Nikon COOLPIX S2800: legt elk moment direct vast
Eenvoud en stijl gaan hand in hand in de 20-megapixel COOLPIX S2800. De COOLPIX S2800 is een slanke camera die men overal mee naartoe kan nemen, met een groothoekobjectief met 5x optische zoom. Een indrukwekkende 20-megapixel CCD-beeldsensor produceert beelden met prachtige details die ideaal zijn voor foto- of postervergrotingen. Bovendien zijn foto’s te verbeteren met een uitgebreide reeks ingebouwde filtereffecten die beschikbaar zijn tijdens de weergave, waaronder 32 sneleffecten zoals Selectieve kleur.

De COOLPIX S2800 is verkrijgbaar in zes levendige kleuren, terwijl de platte body, die minder dan 20 mm dik is, perfect in uw hand en in uw zak past. Leg vrienden en familie altijd op hun mooist vast met het slimme portretsysteem dat waarschuwt wanneer ze glimlachen of knipperen, terwijl u met geavanceerde Glamour-retouchering tanden witter kunt maken of zelfs make-up kunt toevoegen. Automatische onderwerpselectie selecteert alle optimale instellingen , zodat gebruikers eenvoudig kunnen richten en schieten.

De COOLPIX S2800 is naar verwachting verkrijgbaar vanaf 30 januari in zes varianten: zilver, zwart, rood, roze, paars en paars met een lijnpatroon, voor een consumentenadviesprijs van € 109,-.

nikon-coolpix-l830

De Nikon COOLPIX L830: kom dichter bij uw onderwerp dan ooit tevoren
De 16-megapixel COOLPIX L830 is klassiek vormgegeven en ontworpen voor mensen die een gebruiksvriendelijke, nauwkeurige en krachtige camera zoeken die bij elke gelegenheid buitengewone resultaten oplevert. De camera is perfect voor fotografen die probleemloos uitstekende foto’s willen maken.

De COOLPIX L830 heeft een zeer krachtig objectief met 34x optische zoom en 68x Dynamic Fine Zoom, dat gebruikers in staat stelt tweemaal zo ver in te zoomen als met een teleobjectief, terwijl ze toch de volledige beeldresolutie behouden. De eenvoudige autostand optimaliseert de camera-instellingen. Bovendien beschikt de camera ook over een zijzoomknop en kan video-opnamen maken met één aanraking. De hybride VR (vibratiereductie) corrigeert cameratrilling voor een professioneler resultaat, waardoor spontane opnamen er mooier uitzien.

l29

De Nikon COOLPIX L29: laat een ander het harde werk doen
Dankzij de CCD-beeldsensor met 16 megapixels en een NIKKOR-groothoekobjectief met 5x zoom levert de COOLPIX L29 altijd resultaten van topkwaliteit. Dankzij het gebruiksgemak van de camera komen plezier en vrijheid weer centraal te staan bij het fotograferen.

Omdat Nikon foto’s van hoge kwaliteit zo veel mogelijk binnen ieders bereik wil brengen, is de COOLPIX L29 toegerust met vermindering van bewegingsonscherpte, leuke filtereffecten en een slim portretsysteem waarmee men, met behulp van de knipperdetectie, glimlachtimer en rode-ogencorrectie, de best mogelijke foto krijgt. Dankzij de zeventien onderwerpstanden kan men uit een reeks stijlen, effecten en landschapsstanden de stand kiezen die precies bij de locatie past.

De COOLPIX L29 is naar verwachting verkrijgbaar vanaf 30 januari in de kleuren zilver, zwart, rood en paars met een lijnpatroon voor een consumentenadviesprijs van € 79,-.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s