Canon introduceert Nieuwe Camera’s & Lenzen

Ik had dit al iets eerder willen plaatsen, maar door de vakantiedrukte is het er niet van gekomen. Canon heeft 22 augustus een hele rits nieuwe producten geïntroduceerd en bij deze zetten we ze even allemaal op een rijtje.

Canon_PowerShot-G16_frbck

Canon breidt haar gerenommeerde PowerShot-serie uit met de PowerShot G16 en PowerShot S120 – twee nieuwe camera’s die Canon’s ongeëvenaarde expertise op het gebied van beeldverwerking en lensontwerp laten zien. Beide modellen hebben een indrukwekkende snelheid met bijbehorend reactievermogen en zijn gebouwd om een nieuw, fascinerend niveau aan beeldkwaliteit en prestaties te bieden binnen het Canon-assortiment geavanceerde compactcamera’s.

s120

Het hart van beide modellen wordt gevormd door Canon’s nieuwe DIGIC 6-beeldprocessor – een krachtig platform dat het mogelijk maakt superieure beelden vast te leggen. Het enorme vermogen van DIGIC 6 stelt gebruikers in staat hun fotografische mogelijkheden te vergroten en in een reeks uitdagende situaties en omstandigheden indrukwekkende opnamen te maken. Het Canon HS System combineert de DIGIC 6-processor met een 12,1 Megapixel 1/1.7 type hoog gevoelige CMOS-sensor. Deze combinatie zorgt dankzij een gevoeligheid tot ISO 12.800 zelfs in omgevingen met weinig licht voor detailrijke opnamen met een groot dynamisch bereik en minimale ruis.
PowerShot G16 – retailadviesprijs € 549,-
PowerShot S120 – retailadviesprijs € 449,-
canon-powershot-sx510hs_large
Canon vergroot haar assortiment krachtige compact-superzooms vandaag met de PowerShot SX510 HS en PowerShot SX170 IS – twee nieuwe camera’s die gebruikers nog dichter bij de actie brengen. De compacte modellen bieden een indrukwekkend zoomvermogen – de PowerShot SX510 HS heeft een 30x optische zoom en de PowerShot SX170 IS is met 16x optische zoom in staat om onderwerpen van grote afstand haarscherp en vol details vast te leggen.
PowerShot SX510 HS
Het krachtige objectief met 30x optische zoom in de PowerShot SX510 HS biedt nog meer flexibiliteit om uiteenlopende onderwerpen vast te leggen. Het objectief zorgt over het gehele zoombereik voor haarscherpe resultaten, zelfs in omgevingen met weinig licht. Daarnaast is het 24mm ultra-groothoekobjectief ideaal om alles vast te leggen van wijde vergezichten tot groepsfoto’s van vrienden. De SX510 HS gebruikt het HS System, dat een uiterst gevoelige 12,1 Megapixel CMOS-sensor combineert met een DIGIC 4-processor om met minimale onscherpte de werkelijke sfeer van scènes met weinig licht, zoals een zonsondergang, vast te leggen, terwijl alle kleuren en details bewaard blijven.
PowerShot SX510 HS – retailadviesprijs € 299,-
PowerShotSX170IS-484x400
PowerShot SX170 IS
De compacte en gebruiksvriendelijke PowerShot SX170 IS heeft een veelzijdig objectief met 28mm groothoek en 16x optische zoom. Het objectief stelt gebruikers in staat om uiteenlopende opnamescènario’s vast te leggen, van groepsfoto’s op een party tot close-ups van dieren tijdens een safari. De krachtige 16 Megapixel beeldsensor in de PowerShot SX170 IS zorgt dat kleuren levensecht en vol details worden gefotografeerd, zodat gebruikers opnamen kunnen maken waar ze trots op zijn. De SX170 IS is ook in staat om speciale momenten met HD-kwaliteit te filmen.
PowerShot SX170 IS – retailadviesprijs € 179,-
canon-ef-s-55-250mm-f4-5-6-is-stm-objectief
Canon introduceert de nieuwe EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM
Deze nieuwe EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM is een compact, lichtgewicht en veelzijdig objectief dat met een indrukwekkend brandpuntsbereik van 55-250mm maximale flexibiliteit biedt en daarmee de perfecte partner is voor fotografen die dichter bij hun favoriete onderwerpen willen komen. Het nieuwe model is het eerste EF-S tele-zoomobjectief met Canon’s geavanceerde STM-technologie en een optical Image Stabilizer met 3,5-stops. Dit objectief biedt daarmee over het gehele zoombereik een superieure kwaliteit bij zowel foto’s als movies.

Superieure beeldkwaliteit, dichtbij en ver weg
De EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM is het ideale objectief voor fotografen die op zoek zijn naar vergroting van het bereik van hun huidige uitrusting. Dit extra zoombereik stelt gebruikers in staat uiteenlopende scènes en onderwerpen vast te leggen, variërend van schitterende portretten bij 55mm tot natuuropnamen bij 250mm, met één compact objectief.
EF-S 55-250mm f4-5.6 IS STM – retailadviesprijs € 349,-
Zodra de modellen leverbaar worden staan ze vanzelf op onze website dus houd deze in de gaten!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s