Leica D-Lux 6 ‘Edition by G-Star RAW’

gstarleica

Leica heeft een special editie van de Leica D-Lux 6 camera geïntroduceerd  in samenwerking met het Nederlandse merk G-Star. Geïnspireerd door de succesvolle G-Star RAW collectie, heeft deze Leica D-Lux 6 ‘Edition by G-Star RAW’ een ongewoon kleurenconcept. De  camera heeft de  afwerking van een typisch RAW design en een inscriptie ‘LEICA BY G-STAR RAW. JUST THE PRODUCT’. De leren bekleding is uniek en nog nooit gebruikt op een Leica compact camera, net als de ruwe structuur.
 De camera komt inclusief een bruine lederen tas in de RAW look, met bijpassende schouder- en polsbandjes in hetzelfde leer. Het  kenmerkende, unieke en tijdloze uiterlijk, maakt de Leica D-Lux 6 ‘Edition by G-Star RAW’ een stijlvolle camera voor fashionistas die een exclusief product met uitstekende prestaties kunnen waarderen.

Leica-D-Lux-6-Edition-G-STAR-RAW-camera-12

G-Star heeft eerder samengewerkt in RAW crossovers met bedrijven als Land Rover en Cannondale. Merken met producten die staan voor de samensmelting van het klassieke productieproces met baanbrekende moderne technologie. De Leica D-Lux 6 ‘Edition by G-Star RAW’ is het nieuwste designer product in deze RAW crossover. G-Star en Leica zijn beide merken met hoge kwaliteit producten, gekarakteriseerd door betrouwbaarheid, duurzaamheid en functioneel design. De technische specificaties van de Leica D-Lux 6 ‘Edition by G-Star RAW’ zijn dezelfde als het standaard model. De camera combineert een lichtsterk objectief met een 1.7” CMOS beeldsensor, wat uitzonderlijk hoog is voor dit formaat compact camera. Het zoombereik van 24-90mm maakt de Leica D-LUX 6 erg veelzijdig, zowel voor macro shots, groothoek, architectuur- of landschapsfotografie, straatfotografie en portretten. De Leica D-Lux 6 is uitgevoerd met een uitgebreide range aan functies, zoals een automatische modus, vele handmatige instellingen, Full HD video opnamen en de mogelijkheid om te  fotograferen in DNG (het RAW bestandsformaat van Leica).
De Leica D-Lux 6 ‘Edition by G-Star RAW’  is in Nederland verkrijgbaar vanaf half juli en heeft een verkoopadviesprijs van € 990,- incl. BTW.

Leica-G-Star-RAW-Edition-2

De Leica D-Lux 6 ‘Edition by G-Star RAW’ is een exclusieve uitgave van de bekende en zeer succesvolle D-Lux 6. Toch zijn er een aantal kenmerkende verschillen. Zo is de camerabehuizing qua kleur en look & feel geheel in G-Star RAW stijl met inscriptie en wordt de camera geleverd als set inclusief een unieke leren cameratas en camerahandstrap. De bekende Nederlandse fotograaf Anton Corbijn is al jaren verantwoordelijk voor de advertentiecampagnes van G-Star. Zijn campagnewerk is wereldwijd bekend en heeft een zeer herkenbare signatuur. Anton Corbijn zal dan ook optreden als ambassadeur voor de Leica D-Lux 6 ‘Edition by G-Star’ camera. In deze rol zal hij ook unieke fotografietips gaan geven en er komt een speciale video. Daarnaast zal er een speciale G-Star folder/hand-out beschikbaar komen voor uw klanten.
Wist u dat de standaard D-Lux 6 elke dag ingezet wordt in het project ‘365 dagen’? Een oer-Hollands lifestyle fotoblog, door Spendel & de Jong, met inmiddels meer dan 150.000 volgers, waar elke dag een inspirerende foto wordt geplaatst gemaakt met de unieke D-Lux 6. Bekijk hier dit blog en u weet weer direct waarom de Leica D-Lux 6 de logische keuze voor een topmerk als G-Star is.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s