Tamron Cashback Actie

Prijskaartje TAMRON cashback actie mei.indd

Tamron ontwikkelt al meer dan 60 jaar hoogwaardige en innovatieve optische producten. Tamron is vooral bekend van de veelvuldig bekroonde verwisselbare objectieven voor spiegelreflexen en systeemcamera’s van alle belangrijke cameramerken en voor elk gebruiksdoel. De SP-objectieven (Super Performance) nemen een bijzondere plaats in omdat ze aan de allerhoogste eisen beantwoorden. Deze objectieven zijn ontworpen en gefabriceerd om te voldoen aan de strenge specificaties van professionele fotografen, die nu eenmaal de hoogst mogelijke beeldkwaliteit eisen. Bij het ontwerpen van SP-objectieven gaven de Tamron ontwerpers prioriteit aan superieure prestaties.

Professionele resultatenDe Tamron SP serie
De SP objectieven zijn bedoeld spiegelreflexen met full-frame en APS-C sensor. Door de vaste, hoge lichtsterkte én de effectieve VC-beeldstabilisatie met maximaal vier stops winst kun je bij minder licht, zonder flitser en statief, fotograferen en gemakkelijker een onscherpe achtergrond creëren. De USD (Ultrasonic Silent Drive) zorgt voor een geruisloze, nauwkeurige en vooral snelle autofocus. Het is altijd mogelijk om handmatig op de AF in te grijpen, zonder dat je de scherpstelmodus eerst moet wijzigen. Dankzij het diafragma dat zelfs bij twee stops diafragmeren nog een ronde opening heeft, vertoont die achtergrond ook nog eens een mooie bokeh. De objectieven zijn vochtbestendig, zodat je ook onder minder goede omstandigheden kunt blijven fotograferen.

Van 15 mei t/m 31 augustus loopt er een cashback-actie van €50,- op de volgende SP objectieven:
Tamron SP F2.8/24-70 mm Di VC USD
Tamron SP F2.8/70-200 mm Di VC USD
Tamron SP F2.8/90 mm Macro 1:1 Di VC USD

Tevens loopt er een cashbackactie van €30,- op de Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD.

Inclusief bewerkingssoftware en 5 jaar Europese garantie
Tamron levert een gratis beeldbewerkingsprogramma bij SP-objectieven. Met SILKYPIX Developer Studio 4.0 voor Tamron kun je o.a. RAW-opnames bewerken. De software beschikt over de profielen van de nieuwe SP-objectieven. Hierdoor kan de software automatisch aberratie, lichtafval en vertekening corrigeren. Tamron geeft maar liefst vijf jaar Europese garantie op haar objectieven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s