Win een Canon EOS 60D-set, EOS M of PowerShot SX500 IS

canonactie

Als je deze maand je foto’s uploadt naar de vernieuwde You Connect-galerij, maak je kans op een Canon EOS 60D.
Elke maand bevat de galerij inspirerende foto’s die zijn gemaakt door de leden van de You Connect-gemeenschap. De galerij heeft deze maand iets extra’s. Naast het plezier je foto terug te zien in de galerij, kun je ook een van drie geweldige Canon-camera’s winnen.Het thema voor de wedstrijd is See the light (Zie het licht). Dit kunnen foto’s zijn van een mooie horizon, foto’s waarbij de flitser creatief is gebruikt of foto’s met een indrukwekkende belichting. Denk aan het thema. Zorg ervoor dat het licht een cruciale rol speelt bij alle foto’s die je uploadt. Laat zien hoe het licht je heeft geïnspireerd.

Behalve dat je kans maakt je foto volgende maand terug te zien in de You Connect-galerij, kun je nog iets winnen. Een jury bestaande uit het You Connect-team en Canon-productexperts kiest de drie beste foto’s, die elk worden beloond met een fantastische Canon-camera. De eerste prijs is een EOS 60D en EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II, en de overige prijzen zijn een EOS M en EF-M 18-55 mm f/3.5-5.6 IS STM en eenPowerShot SX500 IS. Er worden ook tien cameradraagriemen uit een beperkte oplage ter ere van het 25-jarig bestaan van EOS verloot.

canonactiecams

 

Begin dus met fotograferen of upload de meest bijzondere foto’s die volgens jou passen bij het thema See the light (Zie het licht). Bekijk deTips & Tricks van de wedstrijd van vorig jaar om meer te lezen over de foto die de jury zoekt.

Upload je foto’s naar de galerij. Jouw foto kan een van de 30 geselecteerde foto’s zijn die volgende maand in de galerij worden getoond. Uit de 30 foto’s kiezen we 3 winnaars. Zelfs als je foto niet wint en niet in de galerij wordt getoond, wordt deze nog wel getoond in deTips & Tricks voor fotografie.

De wedstrijd loopt tot 8 januari 2013. In de You Connect-galerij van januari worden de 30 finalisten getoond en de 3 winnaars worden bekendgemaakt in februari.

Je foto insturen

Klik hier voor de voorwaarden

Succes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s